Вашите топ 5 за 2014 година


Вече сме 2015 година! Нека за всички читатели на Слънчевия дом, 2015 да е по-добра във всяко едно отношение. 

Последният месец малко поизоставих моя блог, но не съжалявам за това. Пътувах много, видях се с много приятели и роднини. Празниците бяха чудесни, но както винаги всяко начало има край. Е, време е за работа. 

Обикновено в края на годината се прави равносметка за свършеното, но аз ще я направя сега. От 14 февруари съм публикувала 56 поста, като 41 от тях са за рецепти, а 13 са за бродирани картички и книгоразделители. 

Днес ще ви представя вашите топ 5 рецепти за 2014 година на база брой показвания на отделните публикации. 


Тази рецепта се радва на голям интерес още с публикуването си. По- интересното е, че едва последните 2 месеца на 2014 оглави класацията на най-гледана рецепта. Samosa са невероятно вкусни и у дома често си хапваме от тях.





Това е рецептата, която почти през цялото време беше номер 1 и в края на годината отстъпи първото място на Samosa. Наистина си струва да се опита този тарт. 




Е, популярността на тази рецепта определено е изненада за мен. С това не искам да кажа, че рецептата не е хубава- напротив, това са любимите мариновани чушки у нас. Публикувана сравнително късно спрямо другите в топ 5, тази рецепта бързо набра популярност. 




Един много лек и освежаващ десерт. Забелязала съм, че много хора обичат плодови сладкиши и може би това е причината за големия брой гледания на тази рецепта. Ако не сте я правили не пропускайте да я направите- независимо с пресни или от компот праскови. 



Много вкусен постен кекс. Единственото, което ще кажа за него е, че това е любимият кекс на съпруга ми. 



Това са Вашите топ 5 рецепти за 2014. В следващата публикация ще разберете дали Вашите топ 5 съвпадат с Нашите топ 5 ;)



















Коментари